Altele

De ce s-a supărat Hagi la Cupa Danone? » "Doar Zidane e vedetă?!"

Articol de Cristian Marinescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Invitat la Cupa Naţiunilor Danone din Africa de Sud, "Regele" a fost deranjat că n-a avut parte de onorurile ce i s-au acordat lui Zizou.



La finalul lunii trecute, Gică Hagi a fost victima unui eveniment mai puţin plăcut! Prezent, alături de puştii de la LPS Aripi Piteşti, la Cupa Naţiunilor Danone, un fel de Mondial dedicat copiilor între 10 şi 12 ani, a fost invitat special la festivitatea de deschidere a competiţiei.

Antrenorul argeşenilor, Laurenţiu Iordache, povesteşte: "A fost lume multă în tribune, peste 25.000 de oameni. Zinedine Zidane, adus acolo ca oaspete de seamă, a fost prezentat cu mare fast, fiind aplaudat în picioare de spectatori. Gică se aştepta să aibă parte de o prezentare similară, însă organizatorii parcă au uitat de el! S-a supărat foarte tare, nici n-a vrut să mai stea de vorbă cu ziariştii... La un moment dat, Zidane şi-a dat seama de gafa gazdelor, şi-a trimis garda de corp să-l aducă pe Hagi alături de el, la centrul terenului, însă Gică a refuzat!".

Pentru a-l îmbuna, organizatorii l-au invitat pe "Rege" într-una din zilele următoare la un safari în cea mai mare rezervaţie naturală din Africa. Reprezentaţii României la Cupa Naţiunilor Danone au terminat competiţia pe locul 28 din 40 de participante.


"Gică a venit doar o dată la meciurile noastre, împreună cu Zidane. N-a stat mult, vreo trei minute"
Laurenţiu Iordache, antrenor LPS Aripi Piteşti

"La această competiţie, fotbalul a fost trecut în plan secund. Organizatorii au pus accent mai degrabă pe latura comercială a evenimentului"
Laurenţiu Iordache, antrenor LPS Aripi Piteşti

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.