Liga 1

Mărgăritescu revine pe teren în Derby de România! » "China" titular

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Lăsat pe bară în ultimele două partide, Mărgăritescu urmează să intre din primul minut în Derby de România.



Rezervă neutilizată împotriva Urziceniului (0-1), neinclus în lot cu Oţelul (1-2). Acesta e "palmaresul" lui Andrei Mărgăritescu în ultimele două runde. Cu toate acestea, el va reveni ca titular contra Stelei, duminica viitoare, de la 20:30.

Ioan Andone mizează pe "China" gîndindu-se la experienţa mijlocaşului central de 30 de ani, dar şi la faptul că Andrei ştie ce înseamnă un Derby de România. Misiunea sa principală va fi să-l păzească pe tot terenul pe Bogdan Stancu, considerat cel mai în formă fotbalist al rivalilor din Ghencea. După meciul pierdut acasă cu FC Vaslui (1-2), Mărgăritescu a fost considerat vinovat la ambele goluri ale moldovenilor, a pierdut primul "11", iar apoi a declarat în Gazetă că se gîndeşte să plece în pauza de iarnă. Atunci a intervenit Cristi Borcea, care l-a asigurat că rămîne un om important la echipă şi unul dintre liderii vestiarului.


6 victorii, două remize şi o înfrîngere, cu FC Vaslui, a înregistrat Dinamo cînd Mărgăritescu a fost titular în acest sezon


"Avem prea multe meciuri fără victorie şi ne trebuie neapărat un succes împotriva Stelei. Toţi dinamoviştii aşteaptă acest derby un sezon întreg şi vrem să ne facem fericiţi suporterii"
Andrei Mărgăritescu, mijlocaş Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.