EURO 2012

Băieţii lui Răzvan, slabi la toate capitolele după primele 3 meciuri!

Articol de Florin Dincă  —  duminică, 10 octombrie 2010

"Tricolorii" stau foarte prost la orice în orice statistică a debutului preliminariilor pentru Euro 2012.


Comparativ cu celelalte echipe din grupă, doar Luxemburg stă mai prost decît România! Marea problemă a naţionalei par a fi faulturile! "Tricolorii" faultează cel mai mult dintre toate echipele din preliminarii, 59 în numai 3 meciuri, fiind lideri cu 19.67 de faulturi pe meci. De ce e o problemă?

Echipele cu pretenţii faultează puţin
Acelaşi număr de faulturi comise îl are şi Feroe, dar în patru partide! Toate echipele mari însă se află la polul opus. Germania a comis cele mai puţine, 15 în trei partide. Echipe ca Spania, Anglia sau Italia au medii de 12, 13,5 şi 9,33 de faulturi pe meci, un nivel mult mai scăzut faţă de cel al "tricolorilor". La fel de prost stăm şi la cartonaşele galbene, unde am strîns deja 7, cu unul mai mult decît Luxemburg.

Goluri numai pe final
Trei goluri au primit băieţii lui Răzvan Lucescu, toate venind în ultimul sfert de oră. Acestea reprezintă aproape 10% din totalul reuşitelor din aceste preliminarii în perioada 76-90!

Abia pe locul 3 în grupă la şuturi pe poartă
România a înscris o singură dată, din 11 ocazii. Deşi albanezii au avut numai 9 şuturi pe poartă, aceştia au reuşit să puncteze de 3 ori, dovedindu-se mult mai eficienţi la acest capitol. Ca un punct de reper, atacantul Olandei, Klaas Jan Huntelaar a tras de 9 ori pe poartă, marcînd de 6 ori.


ŞUTURILE PE POARTĂ
Bogdan Stancu - 3 şuturi / 1 gol
Ciprian Marica - 2 şuturi
George Florescu - 2 şuturi
Gabi Torje - 1 şut
Daniel Niculae - 1 şut
Ciprian Deac - 1 şut
Mirel Rădoi - 1 şut

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.