Diverse

4 suporteri ai «naţionalei», cu Ursus pe Stade de France

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cei patru cîştigători ai promoţiei UrsusFotbal.gsp.ro, desfăşurată în vară, au asistat sîmbătă, pe Stade de France, la partida Franţa - România, scor 2-0


Barbu Eugen, din Sighetu Marmaţiei, Scarlat Sorin, din Brăila, Bădescu Lucian, din Cîmpulung Muscel, şi Mitcu Bogdan, din Bucureşti, au beneficiat de tratament VIP în Franţa, unde ajuns cu un zbor charter împreună cu echipa naţională. Aceştia au cîştigat din partea Ursus, sponsorul principal al echipei naţionale de fotbal a României, o excursie de 3 zile la Paris pentru meciul "tricolorilor" cu Franţa.

Au zburat cu fotbaliştii
Cîştigătorii au călătorit în avion alături de jucătorii României şi de foşti componenţi ai Generaţiei de Aur: Miodrag Belodedici, Ovidiu Stîngă şi Jean Vlădoiu. Ajunşi la Paris încă de joi, au vizitat principalele obiective turistice din capitala Franţei, vineri au asistat la antrenamentul oficial al "tricolorilor", iar sîmbătă au urmărit din tribună meciul Franţa - România, fiind îmbrăcaţi cu bluzele de trening oficiale ale "naţionalei" oferite de Ursus.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.