Liga 1

Găman îl sfătuieşte pe Iliev: "Du-te la vraci, că-i greu fără tine!"

Articol de Alexandru Răducanu, Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Găman deplînge accidentarea lui Iliev şi-l sfătuieşte să meargă la celebra "vindecătoare" din Serbia pentru a se reface mai repede.



Accidentarea lui Valentin Iliev (30 de ani) le-a dat oltenilor planurile peste cap. Aflat la echipa naţională de tineret, Valerică Găman spune că absenţa bulgarului va conta în angrenajul Ştiinţei. "Ne va fi greu fără el. E <fratele> meu, facem o pereche bună în centrul defensivei, după ce am jucat atîtea meciuri împreună. Şi Ciucă, şi Lopes, sînt fotbalişti buni şi-l pot înlocui pe Iliev, dar cu el mă înţeleg cel mai bine", a spus stoperul de 21 de ani.

Găman a dezvăluit şi ce sms i-a trimis colegului său: "I-am spus să fie puternic şi l-am sfătuit să se ducă la vraci în Serbia. Dănănae a făcut aşa şi s-a recuperat repede". La "vindecătoarea" Marijana Kovacevici, care aplică un tratament special cu lichid din placenta unei femei, s-au tratat mai mulţi fotbalişti români, dar şi cîteva vedete internaţionale, precum Van Persie, Benayoun sau Fabio Aurelio.

Matthaus: "E un adevărat lider"
Fundaşul bulgar al Ştiinţei a suferit o ruptură musculară la echipa naţională în partida pe care formaţia pregătită de Lothar Matthaus a cîştigat-o în Ţara Galilor, 1-0. Iliev a fost titular, dar a fost nevoit să iasă de pe gazon în minutul 37. Cu toate acestea, Matthaus s-a declarat impresionat de Iliev şi l-a lăudat în presa de la sud de Dunăre: "Îi mulţumesc pentru modul în care s-a comportat la această acţiune. E un adevărat lider şi îl aştept la următoarea convocare, pe 17 noiembrie".


3 partide va rata Iliev din cauza accidentării: cu FC Vaslui şi cu Unirea Urziceni, în Liga 1 Bergenbier, şi cu Pandurii, în "optimile" Cupei

6,00 e media notelor gsp obţinute de Iliev în cele 10 etape de pînă acum. E a trei medie dintre titularii Ştiinţei, după Wobay (6,83) şi Prepeliţă (6,10)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.