Diverse

Romario vs Maradona. Asul şi decepţia Mondialului! CM '94, mîine pe DVD, cu Gazeta!

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday 30th of November -0001 12:00

În State, am văzut măiestria noului campion mondial Romario şi ultimul gol la un turneu final al "Butoiaşului" înainte de a fi prins dopat!



Doi mari fotbalişti, unul în vîrf de carieră, altul în cel mai penibil moment. Romario, campionul lumii, Maradona, retras în mijlocul unui scandal de dopaj. Ne-am bucurat şi ne-am întristat la Mondialul cu stele şi dungi.

Înainte de start, tatăl lui Romario anunţa mîndru: "Băiatul meu va cîştiga trofeul şi va fi golgeterul turneului. Mi-a promis!". Golgeter nu a fost, dar şerpuirile sale ameţitoare încheiate cu un minunat vîrf de bocanc şi cele cinci reuşite au redat Braziliei titlul suprem după 24 de ani. Părintele a fost fericit. "Piticul" său a fost cel mai bun!

În timp ce Romario sărbătorea, Maradona era de mult acasă! Ne-a oferit ultimul său gol la Mondial, un şut superb contra Greciei urmat de o bucurie nebună... Apoi, a fost depistat pozitiv. "Cred că a luat un cocktail de droguri. Avea în corp cinci substanţe interzise, care nu se găsesc într-un singur medicament", a dezvăluit medicul şef al FIFA. Acesta a fost finalul lui Diego. Teribil.

5 goluri a marcat Romario la Mondialul american, aproape jumătate din reuşitele Braziliei la WC '94
173 de minute a jucat Maradona la ultimul său turneu final

"Am fost forţat să mă retrag. Nu mai vreau nici o revanşă, sufletul meu e distrus"

Diego Maradona

"Aş putea să înscriu în fiecare clipă. Sînt născut să dau goluri"
Romario

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.