Liga 1

Romeo Paşcu: “Vamă s-a autopropus la Steaua, Dinamo şi Astra!”

Articol de Istvan Deak  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fostul conducător al formaţiei FC Braşov, Romeo Pascu, i-a răspuns dur lui Dinu Gheorghe, după ce preşedintele Rapidului îl acuzase că vrea să revină la clubul de sub Tîmpa.

 

„Vamă vorbeşte de mine?! El n-are nicio cătare. El se bagă la FC Braşov şi azi, nu eu. A venit cu Materazzi ăla, de rîdeau jucătorii de el şi a fost demis după trei zile. Apoi cu Marian Rada a vrut să facă o enclavă a lui Rapid Bucuresti la Braşov, era normal. De ce ne tot mirăm? Mă tem eu de Dinu Vamă? El e un bun conducator, dar nu are ce să facă cu mine. El a avut rezultate la Rapid, în timp ce eu am fost 37 de ani conducător de fotbal", a comentat Romeo Paşcu.

"Cum îşi permite el să mă facă pe mine derbedeu­? O să spun mai multe la finalul sezonului. Să vedem atunci cu clasamentul în mînă cine are dreptate. Dinu Vamă care a luat jucătorii de la Braşov şi Neculaie a pierdut cel puţin un million de euro, fiindcă Timişoara oferea 1,1 milioane de euro doar pe Roman! Ce rezultate a avut el la FC Braşov?! El cu peste 4 milioane de euro a terminat pe 9. Neculaie mă dădea afară dacă eram pe locul 9! Eu cu 870.000 de dolari am dus Braşovul pe locul 3 şi în Cupa UEFA. Vamă vorbeşte de mine, când el s-a oferit pe la Steaua, Dinamo şi Astra, am acte care dovedesc asta”, a declarat Paşcu la Novatv.

Romeo Paşcu este în prezent observator FRF la partidele din fotbalul românesc.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.