Liga 1

Bilaşco e «naşul» "cîinilor". A înscris cinci goluri contra lui Dinamo!

Marius Bilaşco, Bilaşco, Steaua

Articol de Liviu Manolache  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Marius Bilaşco este jucătorul din lotul actual al Stelei cu cele mai multe goluri marcate în poarta dinamoviştilor, vîrful anunţat  titular în jocul de duminică punctînd  de 5 ori în duelurile cu "alb-roşii".


Prima reuşită a bifat-o în etapa inaugurală din sezonul 2003/2004, în victoria cu 2-1 obţinută de FC Argeş pe teren propriu. "Bilă" "a recidivat" pentru piteşteni în ediţia 2006/2007, cînd a înscris din penalty în disputa din runda a 9-a pierdută acasă cu 2-3.

Atacantul şi-a mai trecut în cont şi 3 goluri în tricoul Unirii Urziceni, unul în turul campionatului 2008/2009 (Dinamo-Unirea 0-1) şi două în partida din etapa a 24-a stagiunii trecute (Unirea-Dinamo 4-4).

Fostul ialomiţean, transferat în Ghencea după disputarea rundei a 6-a, este primul jucător din Liga 1 ce a marcat pentru două formaţii în ediţia curentă.

Concurentul "maramureşeanului" din ofensiva Stelei, Pantelis Kapetanos este singurul fotbalist din cei ce îmbracă în prezent tricoul grupării "roş-albastre" ce a reuşit să puncteze în derby-ul României. În cazul în care grecul va înscrie un gol duminică seara va urca pe locul doi, la egalitate cu Jérémie N'Jock, în topul golgeterilor străini all-time al Ligii 1, clasamentul fiind condus de fostul dinamovist Sulejman Demollari.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.