Campionate

Zidane l-a lovit pe Materazzi după o ceartă cu soţia!

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Gestul lui Zidane din meciul cu Italia pentru titlul mondial a fost explicat de ziarista ce i-a publicat biografia printr-un scandal în familie avut în preziua finalei din 2006.



După mai bine de 4 ani de la retragerea lui Zinedine Zidane, apare o nouă variantă a episodului care a şocat lumea fotbalului în finala CM 2006. Capul în piept aplicat lui Marco Materazzi în prelungirile jocului Italia - Franţa 5-3 la penaltyuri, ce i-a atras eliminarea, n-a fost o poliţă plătită fundaşului "azzurro". Zizou a cedat nervos exclusiv din motive familiale!

"În ziua dinaintea partidei, Zidane s-a certat cu Veronique. Gestul său din teren a avut explicaţii personale. În ziua finalei, nici nu a purtat verigheta, era foarte încordat şi iritat. În plus, lucrurile nu mergeau bine pentru echipă. N-a reuşit să înscrie şi al doilea gol şi primul care l-a supărat, în cazul menţionat Materazzi, i-a căzut victimă, încasînd lovitura cu capul".

Dezvăluirea îi aparţine jurnalistei franceze Besma Lahouri, autoarea best-seller-ului "Zidane - o viaţă secretă" recent apărut pe piaţă, în fapt, biografia neoficială a lui Zizou, şi a fost făcută în direct miercuri seară, la postul Italia 1, în cadrul emisiunii "Chiambretti Night".


Avea maiou cu dedicaţie
Autoarea biografiei a oferit şi alt detaliu rămas secret pînă acum. "Zidane era distrus pentru că şi-a încheiat cariera cu un cartonaş roşu. El nu se gîndea decît la victorie şi îşi pregătise un maiou special pe care l-a îmbrăcat pe sub tricoul de joc. Avea un mesaj de mulţumire adresat tuturor: lui Juventus, Italiei, parinţilor şi antrenorilor cu care a lucrat. Ar fi  vrut să facă turul stadionului la final. În schimb, a ieşit cu capul plecat şi într-un mod teribil".

Oficial, fusese provocat
Varianta oficială ce a circulat în presă, confirmată de declaraţiile lui Zidane, a fost că francezul a reacţionat la provocările lui Materazzi: "M-a tras de tricou şi i-am zis că dacă îl vrea i-l pot da la final. A zis nişte cuvinte dure. Sînt bărbat, prefer să iau un pumn în figură decît să ascult astfel de mizerii. Mi-a insultat nevasta, femeia familiei mele. Apoi mama şi sora". Alte surse au completat că Zinedine ar fi fost strigat "musulman împuţit şi terorist".

Are 4 copii cu Veronique
Zidane are 38 de ani şi este căsătorit din 1993 cu Veronique Lentisco (foto). Şi-a cunoscut soţia în 1989, în primul sezon în care debutase la Cannes. Au împreună 4 copii, toţi băieţi: Enzo, Luca, Theo şi Elyaz. Primii trei calcă pe urmele tatălui, fiind toţi înscrişi la echipele de copii şi juniori ale lui Real Madrid.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.