Liga 1

Dorin Goga a ieşit din planurile lui Contra la Timişoara

Articol de Marius Tuhuţ  —  vineri, 15 octombrie 2010

"Poetul" va fi rezervă cu FCM Tîrgu Mureş, fiind pedepsit pentru evoluţiile neconvingătoare din ultima vreme

Golgeterul din campionatul trecut cu 12 reuşite, Dorin Goga s-a stins şi va fi trecut pe banca de rezerve de Cosmin Contra la meciul cu FCM Tîrgu Mureş. Goga e complet ieşit din formă, reuşind să marcheze doar un singur gol, în prima etapă a turului cu Gloria Bistriţa (2-2). Atacantul va rata confruntarea cu Neluţu Sabău, antrenorul care l-a promovat în fotbalul mare la "U" Cluj şi care, în mandatul său la Poli, îl considera un pion de bază în garnitura de start.

O singură necunoscută
În săptămîna premergătoare jocului de la Tg. Mureş, Contra a lucrat fără Goga în formula de start. Singura necunoscută a tehnicianului este postul de fundaş dreapta, unde Cristi Scutaru a resimţit unele dureri la ultimele antrenamente, iar prezenţa sa în teren stă sub semnul întrebării.

Desfiinţat de Iancu
"Echipa m-a mulţumit în victoria cu Rapid, dar, din păcate, printre jucători există un nesimţit. Este un fotbalist de la care aştept ceva de la debutul sezonului şi nu îmi arată nimic", a tunat Marian Iancu la finalul meciului cu giuleştenii (2-1) din etapa trecută. Deşi nu a rostit vreun nume, destinatarul declaraţiilor virulente ale patronului a fost Goga, care aşteaptă salariile restante pe ultimele 3 luni şi un bonus financiar pentru sezonul trecut, conform unei clauze din contract.

5 goluri a marcat Goga în primele 10 etape din sezonul trecut

1 gol a marcat atacantul în cele 10 meciuri scurse de la începutul acestui campionat

6,23 a fost media notelor lui Goga în Gazeta

552 de minute a strîns "Poetul" în actuala ediţie de campionat

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.