Liga 1

Unirea a fost îngenuncheată în prelungiri de medieşeni » Ulciorul s-a făcut ţăndări

Articol de George Şeitan  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mediaşul a dat lovitura în prelungiri, doborînd un Urziceni care e departe de evoluţiile din victoriile cu Steaua şi cu Dinamo.


Unirea Urziceni, devenită sperietoarea granzilor de cînd i-au plecat toate vedetele, contra unui Mediaş cu un start excelent de sezon. O compoziţie ce ar fi trebuit să producă un meci tare. Dar statistica e tristă: în prima repriză a fost o singură ocazie! Şi aia a venit tocmai în prelungiri, cînd Muzac a trimis mingea sub transversală, dar Pleşca a scos-o cu vîrfurile degetelor.

Fitilul s-a aprins cît de cît după pauză. Silvăşan şi Rusescu şi-au împărţit ocaziile şi regretele, apoi Gazul s-a făcut şef peste meci. Markovici a şutat în bară, faţă-n faţă cu Cernea, Silvăşan a scăpat singur pe contraatac, dar a fost deposedat în ultimul moment de Muşat după o cursă de 30 de metri, iar Lazăr a trimis cu capul peste poartă.

Totul a dat în clocot cînd s-a trecut de minutul 90. Todea a băgat victoria în buzunar cu o execuţie deşteaptă din centrul careului (90+1), iar Maftei, care probabil voia să se pregătească activ pentru meciul lui Bute, a vrut să continue duelurile şi pe tunelul spre vestiare. Dar Gazul cîştigase la puncte în "ringul" unde Steaua şi Dinamo fuseseră făcute KO.

Maftei a sărit la bătaie
Fundaşul Vasile Maftei a cedat nervos în prelungiri, cînd a sărit să-l bată pe Todea. la cîteva zeci de secunde după ce a marcat, medieşeanul a fost eliminat pentru al doilea galben, apoi a intrat într-un conflict verbal cu Maftei. Căpitanul Unirii a sărit la bătaie, fiind potolit cu greu de colegi. Însă imediat ce arbitrul a fluierat finalul, Maftei s-a dus glonţ spre marginea terenului, pentru a-l prinde din urmă pe Todea! S-a produs un meleu general, în urma căruia Mehmedovici şi Akaky au primit "galben". Iar Maftei şi Todea s-au împăcat la vestiare.

"Maftei a făcut un gest golănesc! Îl rog pe Mitică Dragomit să se sesizeze şi Liga să ia măsuri!"
Mircea Sandu, preşedinte FRF


- Epaminonda Nicu a fost trecut pe foaia de rezerve pentru a completa banca, deşi fotbalistul este accidentat. Pădureţu a urmărit meciul din tribună.
- "Nu avem şanse la cupele europene, dar dacă ni s-ar ivi ocazia nu ne-am da la o parte", a spus Cristi Pustai.
- Octavian Grigore: "Este o înfrîngere nemeritată şi era normal să fie un final tensionat fiindcă voiam o victorie. Maftei probabil s-a supărat pe rezultat".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.