Liga 1

Bogaciu are voie să arbitreze!

Articol de George Ştucan  —  Monday 30th of November -0001 12:00

"Centralul" de 28 de ani, implicat în cazul de luare de mită de la Piteşti, a primit acceptul tribunalului să revină pe terenul de fotbal.



Aurelian Bogaciu a primit joi o veste foarte bună: Tribunalul Prahova i-a aprobat cererea de a profesa din nou meseria de arbitru. E primul din cei implicaţi în dosarul mitei de la Piteşti care primeşte o decizie favorabilă lui.

La a 12-a înfăţişare în dosarul "Mită pentru arbitri", "centralul" bucureştean a cerut să i se redea dreptul la muncă. Procurorul de caz a fost de acord cu cererea sa, astfel că instanţa a admis solicitarea sa. Astfel, fostul arbitru FIFA va putea oficia la centru partide la toate nivelurile competiţionale, în afară de Liga întîi.

Decizia judecătorului a fost primită cu aplauze de toţi cei aflaţi în sală în momentul judecării cazului. "E adevărat că aşa a decis instanţa. De un an şi jumătate aştept decizia asta, m-am pregătit singur prin parcuri cu gîndul că într-o zi am să revin! Eu şi avocatul meu, Florin Doran sperăm în continuare într-un proces just", a spus Bogaciu.


"Sînt pregătit să-i întind o mînă lui Aurelian, un arbitru tînăr. Dacă va lua testele fizice şi cele teoretice, atunci este binevenit din nou în arbitraj!"
Vasile Avram, preşedinte CCA

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.