Campionate

Eto'o s-a răzbunat cu gol după ce a fost ţinta scandărilor rasiste la Cagliari!

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ţinta unor scandări rasiste la Cagliari, motiv pentru care meciul a fost întrerupt 3 minute, camerunezul a marcat golul victoriei Interului: 1-0.


Nici nu începuse bine Cagliari - Inter (0-1)  pe Sant'Elia că arbitrul Tagliavento a şi oprit meciul. Motivul? Repetatele scandări rasiste ale galeriei gazdelor la adresa atacantului nerazzurro Samuel Eto'o.

După circa 3 minute, în care crainicul stadionului a făcut apel în două rînduri la fanii lui Cagliari să înceteze, meciul a fost reluat. Iar spre finalul primei părţi, camerunezul le-a dat replica aşa cum ştie el mai bine: cu a şasea sa reuşită stagională: 1-0.

La gol s-au bucurat nu doar suporterii Interului, ci şi fiica lui Eto'o dintr-o relaţie anterioară, Annie, 8 ani, care a venit pentru prima oară la stadion pentru a-şi vedea tatăl la lucru.

Gazzetta: "Chivu, OK"

Cristi Chivu a arătat şi la Inter forma bună de la Paris, din meciul "naţionalei" cu Franţa. Cotidianul Gazzetta dello Sport a apreciat evoluţia "tricolorului", titularizat de Benitez pe flancul stîng al apărării, cu un "bine". Iar agenţia "Mediaset" i-a dat nota 6,5.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.