Liga 1

Pandurii îşi modernizează gazonul şi se mută de pe Municipal » Motru sau Severin

Articol de Cosmin Brujan  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Din primăvară gorjenii îşi vor moderniza gazonul de pe stadionul Municipal, iarbă care nu a mai fost schimbată de 37 de ani.



Terenul execrabil la partida cu Sportul l-a speriat pe antrenorul Petre Grigoraş. Tehnicianul gorjenilor, cunoscut pentru stilul superofensiv, cere de urgenţă schimbarea gazonului, care n-a mai fost modernizat de 37 de ani şi care are sistemul de drenaj distrus. "Rezultatele sînt prioritare acum, nu terenul, dar suprafaţa de joc trebuie să fie refăcută fiindcă e într-o stare jalnică. Eu vreau un gazon bun, dar cei din conducere decid dacă ne mutăm. E un efort financiar şi ei ştiu dacă putem suporta investiţia sau nu", a spus Grigoraş.

Dacă vor începe lucrările de modernizare ale gazonului, echipa are trei soluţii pentru a se muta: Motru, Severin şi Petroşani. Favorit este stadionul din Motru, unde s-au făcut investiţii majore şi din primăvară ar putea găzdui partidele din Liga 1 cu CFR Cluj, Steaua sau Rapid. În ultimii patru ani, Condescu a dorit să mute formaţia pe o altă arenă pentru a reface suprafaţa de iarbă, dar de fiecare dată antrenorii s-au opus şi s-a apelat la soluţia reînsemînţării.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.