Liga 1

Marius Alexe a fost titularizat pentru scouteri!

Articol de Eduard Apostol, Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Alexe a cîştigat duelul cu Dănciulescu pentru un loc în primul "11" deoarece a fost urmărit aseară de trimişi ai mai multor cluburi.


Deşi intenţiona să folosească două vîrfuri, Ioan Andone s-a răzgîndit cu o zi înainte de meci şi a mizat pe Marius Alexe (20 de ani) în locul lui Ionel Dănciulescu. Antrenorul lui Dinamo a luat această decizie deoarece fotbalistul crescut în Ştefan cel Mare poate ajuta şi defensiva, spre deosebire de Danciu, un jucător de profil pur ofensiv.

Totuşi, motivul principal pentru care Ando a fost nevoit să opereze modificarea în linia de start a fost prezenţa la tribuna oficială a mai multor scouteri veniţi speciali pentru a-l urmări pe internaţionalul român. Trimişi ai cluburilor Inter, West Bromwich, Mainz, Ajax, Lille, Feyenoord şi Stuttgart au venit pentru Alexe, în special, dar şi pentru a-i vedea la lucru pe steliştii Cristi Tănase şi Bogdan Stancu şi pe dinamovistul Gabi Torje.

Gaziantep pentru Niculae
Un alt dinamovist asupra căruia privirele au fost aţintite aseară e Marius Niculae (29 de ani). Vîrful a fost monitorizat de trimişi ai lui Gaziantep, locul 11 în prima ligă din Turcia. La partidă au mai asistat şi oficiali ai lui Utrecht, adversara Stelei de joi, din Europa League.

2 milioane de euro e suma la care e evaluat Marius Alexe de şefii lui Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.