Liga 1

Momente violente în afara stadionului, înainte de Derby » Bătăi şi geamuri sparte

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

- Scene de groază într-un fast-food din Floreasca. Un bărbat a fost atacat de un grup de dinamovişti şi a fost lăsat într-o baltă de sînge. Victima, care a fost lovită cu sticle de bere şi cu ghivece de flori, a fost transportată de urgenţă la spital.
- Un suporter care s-a apropiat prea mult de fanii dinamovişti a fost lovit cu picioarele, într-o staţie de tramvai. "Era spion stelist şi voia să afle corecrafia pregătită", au zis "cîinii".
- Autocarul Stelei a fost lovit cu pietre de suporterii dinamovişti pe bulevardul Barbu Văcărescu, dar şi în curtea Complexului Sportiv Dinamo. Două geamuri au fost sparte (foto), unul dintre ele în dreptul medicului echipei, dar nimeni nu a fost rănit.
- Unul dintre foştii lideri ai galeriei dinamoviste a fost reţinut de Jandarmerie în urma unei altercaţii din preajma arenei între două facţiuni ale galeriei roş-albe. El avea interdicţie de a intra pe stadion pentru doi ani, iar sancţiunea i-a fost prelungită cu încă un an.
- Alţi trei fani dinamovişti au fost reţinuţi înaintea meciului pentru altercaţiile violente în care au fost implicaţi.
- Răfuiala a continuat şi în interiorul stadionului. Fanii Stelei au încercat să dărîme gardul ce îi despărţea de dinamovişti, fiind opriţi de forţele de ordine.

Becali: "Dinamo trebuia să piardă cu 3-0"
Patronul Stelei a fost indignat de incidentul în care autocarul Stelei a fost atacat cu pietre chiar în curtea clubului alb-roşu. "În situaţia asta trebuie ca Dinamo să piardă cu 3-0! Cînd mi s-a spus ce s-a întîmplat, prima mea reacţie a fost să nu ne mai prezentăm la meci, deoarece trebuia să ni se asigure protecţie!", a tunat Gigi la GSP TV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.