Liga Campionilor

Realul nu i-a lăsat vreo şansă Milanului, învingînd-o cu 2-0 » Alb orbitor

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

La fel ca-n derbyurile cu Inter, Mourinho a făcut din nou instrucţie cu Milan. Acum Real a rezolvat fără emoţii şi duelul de pe "Bernabeu" cu trupa inamicului Allegri


Derbyul Europei a respectat pe "Bernabeu" diferenţa de galoane între băncile tehnice. Mourinho l-a surclasat pe cvasidebutantul Allegri şi Real Madrid a defilat ieri cu Milan (2-0).

"Albii" au început abrupt cel mai serios meci al erei Mourinho, încercînd să profite de minusurile din apărarea adversă, Abbiati plus Thiago Silva. Terenul s-a înclinat spre careul milanez şi, în numai 72 de secunde!, Real a lovit nemilos, prin Ronaldo şi Ozil. Cristiano a teleghidat încă o rachetă Tomahawk spre plasă, pulverizînd în centru zidul pus de Amelia. Apoi Mesut l-a luat complice pe Bonera, cealaltă plombă, pentru devierea fericită de 2-0.

Milan s-a clătinat teribil, dar era să reintre în joc tot din fază fixă. Pirlo a bătut perfect o lovitură liberă, numai că Iker nu-i Amelia. Casillas, noul portar recordman ca prezenţe (104) în Ligă, a arătat că e cel mai bun din lume, deviind ireal în transversală. Şi a avut noroc la şutul succesiv "peste" al lui Seedorf. Apoi a reintrat în şomaj tehnic, admirînd de la distanţă monologul ofensiv în alb. Di Maria şi Ronaldo l-au cruţat pe Amelia de o sentinţă mai grea.

După pauză s-a remarcat şi Ronaldinho, cu un tackling contondent la Ronaldo. Nu s-a schimbat scenariul. Real a continuat să facă show, pe placul fanilor, şi s-a jucat cu ocaziile, ca în curtea şcolii. Ronaldo şi Marcelo l-au ameţit pe Zambrotta, iar Milan a ajuns foarte rar să-l vadă la faţă pe Casillas. Doar după ce a intrat Robinho s-a schimbat ceva. Prea tîrziu!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.