Liga Campionilor

Frustrarea maxima » Cîrţu şi-a reamintit aseară de o maximă pe care chiar el a lansat-o: "Ghinionul nu-l pot antrena!"

Articol de Radu Bichiş  —  miercuri, 20 octombrie 2010

Antrenorul Clujului spune că echipa sa a încasat-o şi pentru că a ratat, din nou, prea mult. Cadu s-a declarat şocat de evenimentele din teren



- Domnule Cîrţu, cum vă simţiţi după acest eşec?
- N-aş vrea să fie nimeni în pielea mea acum! Simt un amestec de frustrare şi de supărare după tot ce s-a întîmplat. Simt şi multă confuzie. Ştiam că trebuie să-i blocăm pe nemţi, dar nu ne aşteptam la acest ghinion teribil.

- Echipa a jucat, totuşi, foarte bine, a avut mai multe ocazii decît nemţii...
- Şi ce dacă?! Am pierdut, nu?! Aşa e, am avut situaţii mari de tot de a înscrie... Nu poţi, la acest nivel, să ratezi astfel de şanse. Şi să îţi mai dai şi două autogoluri, tocmai într-un meci cu Bayern, în care ai avut 1-0! A fost bara lui Traore... Mă ia ameţeala cînd îmi reamintesc ce oportunităţi am putut irosi... Groaznic!

- Practic, le-aţi facut cadou adversarilor victoria.
- Nu se poate vorbi aici de cadouri. Cadouri le-am făcut celor de la Vaslui! Aici a fost vorba de lipsă de şansă, e clar! Şi noi am fi avut nevoie de şansă, pe final, la Bjelanovici. Cu un pic de noroc, egalam şi altfel discutam acum. Dar n-a fost să fie. Le punem, însă, pe toate la inimă. Am însă o inimă mare, care le poate duce.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.