Handbal

Puşcaşu, Geiger şi Meiroşu sînt noutăţile lui Peter Kovacs în meciul cu Larvik! Vezi lotul Oltchimului!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 21 octombrie 2010

Antrenorul echipei de handbal Oltchim Rîmnicu Vîlcea, Peter Kovacs, a făcut trei modificări în lotul pentru partida cu Larvik, din etapa a treia a grupelor Ligii Campionilor, introducîndu-le pe Iulia Puşcaşu, Melinda Geiger şi Adina Meiroşu.

La unul din ultimele antrenamente, extrema Adriana Nechita a suferit o uşoară entorsă şi locul său a fost luat de Iulia Puşcaşu. De asemenea, în locul Patriciei Vizitiu a fost preferată Melinda Geiger, recent transferată de la Ştiinţa Baia Mare, handbalista de 23 de ani urmînd să debuteze în Liga Campionilor. Cea de-a treia modificare este Adina Meiroşu în locul Gabrielei Szucs. Adina va reveni la Oltchim într-un meci din cupele europene, după ce a jucat ultima partidă în Liga Campionilor la Viborg, în manşa tur a finalei.

Lotul Oltchimului este următorul: Tolnai, Ungureanu (portari), Neagu, Stanca, Geiger, Han, Luca, Manea, Puşcaşu, Ozel, Beşe, Farcău, Meiroşu, Elisei (jucătoare de cîmp).

Vicepreşedintele clubului Oltchim, Petre Berbecaru, a declarat că mizează pe un debut spectaculos al Melindei Geiger în Liga Campionilor. "Eu rămîn la părerea că rezultatul de la Randers a fost un simplu accident. Normal că la Larvik va fi o partidă dificilă, vom avea în faţă un adversar periculos şi valoros, dar cred că ne putem întoarce cu ambele puncte. Simt că Melinda Geiger va avea un debut spectaculos în Liga Campionilor şi va pune umărul serios la victoria Oltchimului", a spus Berbecaru, potrivit mediafax.

Oltchim va evolua, sîmbătă, de la ora 18.15, în deplasare, împotriva formaţiei norvegiene Larvik HK. După două etape jucate în grupa C, Larvik HK este lider, cu 4 puncte, urmată de Oltchim şi Randers HK, cu cîte 2, şi Toulon (0 puncte).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.