Liga 1

Gigi Becali: "Cred că Piţurcă nu mai e sănătos, a luat-o razna"

Victor Piturca, Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Gigi Becali e surprins de "înţepăturile" venite din partea lui Victor Piţurcă şi îi răspunde tehnicianului. Finanţatorul Stelei a vorbit şi despre numirea lui Gheorghe Hagi la Galatasaray.

"Dacă Piţurcă a spus aşa ceva înseamnă că nu mai este sănătos la cap. Ce-l interesează pe el să vorbească ba de Mirel Rădoi, ba de Steaua. Ştiţi de ce zice asta? Pentru că dracul nu-l lasă, că el e bun antrenor, are rezultate.

Care e problema lui? Eu mă bag la Craiova lui? Fac eu analize despre Craiova, dar nu am spus cu răutate. Nu ştiu ce nu-i convine lui, probabil nu-i place pacea. Mie mi-e jenă aşa, că mi-e prieten pînă la urmă, dar nu-l pot lăsa aşa să atace la nesfîrşit. Nu-l înţeleg, cred că a luat-o razna, nu-l ştiam aşa pe Piţurcă.

Ce să zic despre numirea lui Hagi la Galatasaray? Toată lumea zice că ţine cu Steaua. Dar vă spun eu: bani, bani, bani şi iar bani, aşa a spus Napoleon cînd a pierdut războiul. Dacă Steaua îţi dă 400.000 de euro pe an şi Galata îţi dă 1,5 sau 2 milioane de euro pe an, ce alegi?", a spus Becali la "Contraatac", de la GSP TV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.