Europa League

Lăcătuş recunoaşte: "Am avut noroc!"

Articol de Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Lăcătuş spune că e nemulţumit din cauza erorilor individuale şi trage un semnal de alarmă: "Utrecht n-a profitat, dar alte echipe nu ne vor ierta".


- Domnule Lăcătuş, ce v-a nemulţumit?
- Mă deranjează enorm erorile individuale pe care unii jucători le-au comis. Tocmai din acest motiv, le-am dat posibilitatea olandezilor să vină peste noi şi să-şi creeze ocazii importante. La acest nivel, dacă vrei să ai pretenţii, nu ai voie să faci aceste greşeli.

- Se poate numi că Steaua a fost ocrotită de şansă?
- Da, am avut noroc în această seară fiindcă Utrecht n-a ştiut să profite de cadourile pe care noi le-am făcut, dar alte echipe o vor face şi nu ne vor ierta. Nu e posibil să faci asemenea greşeli de plasament.

- L-aţi felicitat pe Gardoş pentru golul marcat?
- Nu, mi-am felicitat toţi jucătorii pentru rezultat, unul care ne menţine în cursa calificării. Nu vorbesc individual, dar Gardoş a făcut, din păcate, şi multe erori în defensivă.

- Dezamăgirea e cu atît mai mare cu cît am întîlnit cel mai uşor adversar din grupă?
- Aşa vi s-a părut Utrecht? Această echipă le-a bătut pe Ajax, pe Celtic, a făcut egal cu Napoli şi Liverpool, deci nu e deloc accesibilă.

- Evoluţia lui Tănase credeţi că a fost influenţată de acuzele care i s-au adus?
- Tănase trebuie să-şi vadă de jocul lui, de antrenamente, astea sînt lucrurile care trebuie să-l preocupe şi să nu dea atenţie la ce se vorbeşte despre el.


"Dacă vom reuşi s-o batem pe Utrecht peste două săptămîni, cred cu tărie că avem şanse importante de a merge în primăvara europeană"
Marius Lăcătuş


Szekely a semnat un nou contract
Gigi Becali a anunţat aseară că Janos Szekely a acceptat diminuarea salariului. "Am rezolvat situaţia cu el. A semnat un nou contract, a înţeles că e criză! Trebuie să se conformeze şi el, toţi ceilalţi din echipă au semnat micşorările", a explicat Becali la GSP TV. Szekely cîştiga înainte 225.000 de euro, iar conform noului angajament va încasa 140.000 de euro. Mijlocaşul a spus despre meciul de aseară: "Nu se poate spune că am avut noroc. Am avut o primă repriză foarte bună, apoi am făcut multe greşeli din cauza oboselii. Mai sînt şanse de calificare, e o grupă echilibrată".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.