Liga Campionilor

Rooney s-a răzgîndit şi a prelungit cu Manchester United » A semnat de frică?

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Atacantul a chemat poliţia joi seară, după ce suporterii l-au ameninţat cu moartea şi s-au strîns în faţa casei sale.



Senzaţională răsturnare de situaţie în cazul "Wayne Rooney". De bine ce joi încă era foarte convins că viitorul lui nu mai e la Manchester United, internaţionalul englez s-a răzgîndit brusc ieri şi a decis să semneze un nou contract, pînă-n 2015. "Am discutat cu managerul Alex Ferguson, cu proprietarii clubului şi m-au convins că locul meu e aici", susţine Rooney.

Nu-i mai puţin adevărat că atacantul lui United a avut parte, joi, de o seară horror. Membrii unei grupări ultras, "Men in black" (oamenii în negru), au scris pe un banner publicitar "Du-te la City şi eşti mort!". Iar alţii i-au făcut o "vizită" acasă.

Circa 40 de fani s-au adunat în faţa vilei lui Rooney din Prestbury şi l-au apelat la telefon: "Vrem să vorbim cu tine, Wayne! Să aflăm de la tine adevăratele motive pentru care ţii să pleci. Ieşi, că nu-ţi facem nimic!".

Dar atacantul s-a speriat şi a sunat după ajutor. Poliţiştii sosiţi rapid la faţa locului i-au împrăştiat în cele din urmă pe suporteri, iar peste noapte, şase bodyguarzi au vegheat la liniştea lui Rooney.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.