Liga 1

Fost manager, actual factor de stres în Ghencea » MM Stoica: bombă cu ceas în vestiarul Stelei!

Articol de Dan Udrea, Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Unii jucători din Ghencea sînt deranjaţi de faptul că Stoica face lobby în toate apariţile sale pentru ca fotbaliştii aduşi de la Urziceni să fie titulari.


Vestiarul Stelei stă pe un butoi cu pulbere, iar fostul manager din Ghencea, Mihai Stoica, e unul dintre cei care ar putea aprinde fitilul exploziei. Între jucătorii care au început sezonul în roş-albastru şi cei care au venit de la Urziceni pe parcurs s-a creat o falie rezultată din faptul că toţi cei 7 "urzicenari" au luat prime de instalare fabuloase.

Mai mult, de circa o săptămînă, a apărut un alt motiv care a creat zîzanie între jucători. Unii dintre fotbaliştii Stelei au dezvăluit că acest motiv se numeşte Mihai Stoica, prin intermediul declaraţiilor pe care le-a făcut la DigiSport în ultimul timp. Unii dintre stelişti îl acuză de lipsă de obiectivitate şi de faptul că face lobby şi pune presiune, cu orice preţ, pentru ca fotbaliştii de la Unirea să joace ca titulari. "Ne calcă în picioare pe toţi cei care am fost aduşi de Piţurcă sau care nu am lucrat cu el la Steaua" e una dintre dezvăluirile vestiarului.

1. Exemplul Gardoş - Galamaz
MM înainte de meciul Dinamo - Steaua: "Refuz să cred că Lăcătuş îşi permite să renunţe la experienţa lui Galamaz pentru a titulariza un fotbalist ca Gardoş, care am văzut că vorbeşte foarte mult".

MM după meciul Dinamo - Steaua, rugat să comenteze despre penalty-ul lui Apostol, a spus: "Gardoş e de vină, el a comis lovitura în urma căreia s-a obţinut cornerul din care Dinamo a primit penalty, el i-a băgat în meci pe cei de la Dinamo".

MM după Utrecht - Steaua: "Foarte multe nesincronizări la cuplul Gardoş-Geraldo. Nu pot să pricep cum de Gardoş este preferat în faţa lui Galamaz"

2. Exemplul Latovlevici - Brandan
MM după meciul Dinamo - Steaua: "Latovlevici a greşit grav la penalty-ul lui Torje, nu s-a poziţionat bine în teren, iar Steaua a contat în atac pe stînga după ce a intrat Brandan".

MM după Utrecht - Steaua: "M-am uitat după el, dar nu l-am văzut pe Latovlevici în acest meci, nici în atac, nici în apărare. Pentru mine e de neînţeles de ce Brandan, pentru care s-au făcut eforturi considerabile să fie achiziţionat, nu e titular".

3. Exemplul Anghelov - Apostol - Ricardo
MM nu l-a atacat deloc pe Iulian Apostol, după derby-ul cu Dinamo, dar joi seară l-a desfiinţat pe Anghelov şi l-a apărat pe Ricardo, deşi acesta din urmă greşise grav la golul olandezilor: "Anghelov e o adevărată povară pentru Steaua. În prima repriză, Ricardo a jucat şi cu Anghelov în spate".

4. Exemplul Tănase - Marinescu - Răduţ
MM a fost primul care a spus, într-un mod mai direct, că Tănase nu are calităţi pentru a purta banderola Stelei, iar după meciul de la Utrecht a mai oferit o soluţie, tot de la Unirea Urziceni, în locul piteşteanului: "Steaua îl are în lot pe Lucian Marinescu, care ar putea fi oricînd titular şi în faţa lui Tănase şi a lui Răduţ.


3 milioane de euro au costat cei 7 jucători aduşi de la Urziceni, care au încasat în total de la Becali prime de instalare de un milion de euro

3,2 milioane de euro au costat cei care au fost vizaţi de tirul acuzaţiilor lui MM: Gardoş, Latovlevici, Anghelov, Tănase şi Răduţ


Cum vede MM Steaua în sistemul 4-3-3
Fostul manager al trupei din Ghencea din perioada 2004-2007 a oferit şi un sfat tactic în privinţa sistemului în care trebuie să evolueze echipa: "Steaua nu e de 4-2-3-1, ci de 4-3-3. Îl are pe Ricardo, un închizător perfect pentru acest modul, Tănase şi-ar găsi şi el locul, ca inter, iar pentru celălalt inter poţi jongla, Apostol, Răduţ. În faţă Nicoliţă, Bilaşco, Surdu. Singura problemă ar fi că Stancu nu prea şi-ar găsi locul. E doar ideea mea".

Tătăruşanu - Bonfim, Galamaz, Geraldo, Brandan - Răduţ (Marinescu), Ricardo, Tănase (Apostol) - Nicoliţă, Bilaşco, Surdu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.