Liga 1

"Complot anti-CFR!"

sorin cirtu

Articol de Valentin Şchiopu  —  sâmbătă, 23 octombrie 2010

Cîrţu s-a arătat deranjat de zvonurile cu privire la demiterea sa la finalul turului

Antrenorul e convins că poate îndrepta lucrurile la echipă şi declară că nu e preocupat de faptul că ar putea fi înlocuit în decembrie

Deşi susţine că nu citeşte ziarele, Sorin Cîrţu a făcut revista presei la conferinţa de ieri. "Sorinaccio" e deranjat că înainte cu două luni de finele turului să se vehiculeze numele posibililor săi înlocuitori. "E aberant să vorbeşti de acum despre ce se va întîmpla în iarnă. Mai sînt două luni pînă la finalul turului şi vreo 10 meciuri de jucat. E rea-voinţă şi lipsă de profesionalism. Oricum, nu mă interesează, nu citesc nimic. Sînt obişnuit cu astfel de jocuri. Nu sînt de acord cu ele, dar accept faptul că, antrenînd CFR-ul, trebuie să faci faţă unor astfel de presiuni. Eu sînt un tip realist. Ştiu că n-o să stau toată viaţa antrenor la CFR. Antrenorul nu are un loc anume, e doar un nume într-o organigramă", a spus Cîrţu.

Tehnicianul şi-a continuat apoi tirada, făcînd referire şi la meciul cu Bayern. Ironic, Cîrţu a izbucnit. "Îmi reproşez pregătirea la meciul cu Bayern. Trebuia să pregătesc meciul astfel încît să dăm patru goluri, de două ori în bară şi să primim doar un autogol. Sau hai, două autogoluri, şi altfel învingeam 4-2. Doar nu jucam cu vicecampioana Europei, ci cu un adversar accesibil, chiar slab, în orice caz de bătut. Dar ce pretenţii să am? Repet, nici un ziarist şi nici un preşedinte de club din România nu ştie fotbalul pe care-l ştiu eu. Niciunul nu o să aveţi vreodată fotbalul pe care îl am în laptopul meu", a decretat Cîrţu.

4 puncte în 4 etape din campionat a strîns CFR sub comanda lui Sorin Cîrţu

"Sînt şanse în toate competiţiile în care sîntem angrenaţi. Noi am pierdut meciuri numai pe greşeli individuale. Nu sînt probleme de fond la această echipă"

"Şi Mandorlini s-a plîns că după fiecare meci egal se vehicula faptul că va fi înlocuit. Zicea că nu a mai pomenit aşa ceva"

"Dan Petrescu ar fi cea mai bună alegere. Dar aşa aţi spus şi înainte, că va veni Boloni în locul lui Mandorlini. Şi uite că am venit eu"
Sorin Cîrţu, antrenor CFR Cluj

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.