EURO 2012

Scandal-monstru în jurul organizării Euro 2012 de către Polonia şi Ucraina!

platini

Articol de Răzvan Luţac  —  Monday 30th of November -0001 12:00

După ce problemele de infrastructură cu care se confruntaseră cele două ţări organizatoare ale competiţiei din 2012 fuseseră cât de cât rezolvate, un oficial al Federaţiei Cipriote de Fotbal aduce grave acuzaţii privind modul în care cele două ţări au câştigat dreptul de a organiza competiţia

Trezorierul Federaţiei Cipriote de Fotbal, Spyros Marangos, a punctat că are dovezi clare cum că cel puţin cinci membri ai Comitetului Executiv al UEFA au fost mituiţi cu suma de 11 milioane de euro, pentru a vota în favoarea găzdurii Euro 2012 de către Polonia şi Ucraina.

Deşi UEFA neagă acest lucru, Spyros afirmă că deţine documente care îi dau dreptate, deoarece întreaga operaţiune a fost realizată la un birou de avocatură din Cipru, informează portalul sovsport.ru.

Polonia şi Ucraina au câştigat dreptul de a organiza Campionatul European de Fotbal din 2012 pe 18 aprilie 2007, la Cardiff. Candidatura celor două ţări a primit opt voturi, printre votanţi numărându-se şi Mircea Sandu, dar şi cipriotul Marios Lefkaritis, fostul trezorier al UEFA!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.