Liga 1

Şiman a vrut să bată un suporter care îi ceruse să îl demită pe Moldovan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Finanţatorul clubului Sportul Studenţesc, Vasile Şiman, a avut un conflict cu un suporter al echipei din Regie, după meciul pierdut cu scorul de 0-2 în faţa Rapidului.

Şiman a fost oprit de fan în momentul în care ieşea din stadion, iar suporterul i-a solicitat să ia măsuri drastice şi să îl demită pe tehnicianul Viorel Moldovan.

Conform Mediafax, cei doi au avut un schimb de replici dure, iar Şiman a sărit să îl bată pe suporter, fiind oprit de jandarmi înainte de a-l atinge pe fan.

Conflictul s-a stins în momentul în care suporterul a fost îndepărtat de oamenii de ordine, iar finanţatorul le-a cerut jandarmilor să îl dea afară pe bărbat. "Daţi-l afară pe acest individ, daţi-i interdicţie să nu mai calce la niciun meci al Sportului", a spus Şiman.

Rapid a învins în deplasare, scor 2-0 (0-0), formaţia Sportul Studenţesc, într-un meci din cadrul etapei a XII-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Marcos Antonio '47 şi Herea '82 (penalti). În minutul 32, Curelea a trimis mingea în poarta Rapidului, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.