Liga 1

Piţi nu mai ţine cont de dorinţa lui Mititelu: "Vindem chiar şi la Dinamo" :O

Articol de Alexandru Răducanu, Marian Lazăr  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Piţurcă trece peste jurămîntul făcut de Mititelu şi anunţă că n-are nici o problemă să transfere jucători la rivalele de moarte din Capitală.



După 5 ani de embargo impus de Adrian Mititelu, Dinamo are din nou voie să se întărească din curtea Universităţii. Victor Piţurcă a dezvăluit că toţi jucătorii sînt transferabili în cazul unor oferte corecte, la orice echipă.

"Dacă doresc jucători de la Craiova, cluburile respective să ne contacteze! Cu excepţia lui Valerică Găman, de care nu vreau să ne despărţim deocamdată, toţi sînt transferabili, inclusiv Mihai şi Florin Costea! Toţi au ani buni aici şi cred că e nevoie de sînge proaspăt. S-or fi plictisit şi suporterii noştri de aceleaşi feţe. Sînt de acord să vindem jucători la Steaua şi la Dinamo, dacă ele oferă cît doresc eu", a anunţat ieri managerul general al oltenilor.

În cei cinci ani de cînd e patronul Ştiinţei, Mititelu a spus mereu: "Promit că atît timp cît sînt eu aici, nici unul din numele mari ale Craiovei nu va ajunge la echipele din Bucureşti!". În intervalul 2005-2010, trei alb-albaştri au luat drumul formaţiilor din Capitală, dar numai în urma unor scandaluri cu finanţatorul juveţilor: Bornescu la Rapid, Ionescu şi Stoica la Steaua.


"Normal că l-aş vrea pe Răduţ, doar eu l-am adus şi la Steaua. De Apostol nu avem nevoie"
Victor Piţurcă, manager general U Craiova

"În afara postului de portar, ne trebuie jucători noi în toate compartimentele. Prefer fotbalişti din Europa, nu din America de Sud"
Victor Piţurcă, manager general U Craiova


Ultimatum lui Gîngioveanu
Mijlocaşul Cosmin Gîngioveanu e pe făraş la Ştiinţa. Piţurcă l-a făcut praf pe internaţionalul de tineret, căruia îi reproşează că se dă lovit: "E un jucător mai mofturos. Cum îl doare ceva, el nu mai face antrenament. Crede că cineva are ceva cu el. Se elimină singur dacă nu se va adapta rapid stilului meu de muncă, regula e valabilă şi pentru ceilalţi". În timpul meciului cu Vaslui, Piţi l-a pus pe "Gîngio" să se încălzească din minutul 20, dar pînă la urmă nu l-a mai introdus şi a terminat partida cu doar două schimbări efectuate.


>> "Am înfiinţat departamentul de marketing. În curînd va fi tipărită lunar revista clubului.  Vreau ca acest club să ajungă la un nivel înalt!", a precizat Piţurcă.
>> Oltenii vor face deplasarea pentru meciul de Cupă cu Pandurii mîine, în ziua meciului: "Distanţa pînă la Tîrgu-Jiu e destul de mică, nu se va aduna oboseala". Cele două oraşe sînt despărţite de 115 kilometri.
>> Piţurcă: "Sper ca de la anul să începem construcţia unui stadion nou. Sînt multe de făcut, iar ăsta e unul dintre gîndurile la care nu renunţ".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.