Campionate

Werder a avut un gol valabil anulat în meciul cu Bayern! Van Gaal: "Sînt încîntat că nu se foloseşte proba video" :D

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul echipei Bayern Munchen, Louis van Gaal, a declarat, după victoria obţinută, marţi, împotriva  lui SV Werder Bremen, scor 2-1, în Cupa Germaniei, că îi mulţumeşte preşedintelui FIFA, Joseph Blatter, pentru refuzul de a introduce arbitrajului video, informează AFP.

"Sunt foarte încântat că domnul Blatter nu doreşte încă introducerea dispozitivelor tehnologice de asistenţă în arbitraj. Werder ne-a marcat un gol regulamentar, care nu a fost validat", a spus Van Gaal.

În minutul 60 al meciului Bayern - Werder de marţi, oaspeţilor li s-a refuzat un gol valabil, arbitrul estimând că Sebastian Prödl l-a busculat pe Holger Badstuber. În acel moment, scorul era 1-1, iar Werder domina.

"Este o catastrofă să refuzi un gol precum acesta. Evident, a fost o greşeală. Dacă se fluieră fault la o asemenea fază, nu mai are rost să jucăm fotbal, pentru că nu mai există dueluri pentru minge", s-a revoltat directorul sportiv al grupării din Bremen, Klaus Allofs.

Campioana Germaniei, FC Bayern Munchen, s-a calificat în turul al 3-lea al Cupei Germaniei, după ce a învins-o pe Werder Bremen, scor 2-1 (1-1), în turul secund al competiţiei.

Mediafax

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.