Campionate

Benzema, s-a terminat? » Francezul şi-a compromis şansele de a fi titular la Real

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Internaţionalul francez a irosit şi ultima şansă de a-şi cîştiga un loc de titular la Real în meciul de Cupă cu Murcia.



Real Madrid s-a făcut iar de rîs în Cupa Spaniei. După eliminarea suferită sezonul trecut, în faţa necunoscutei Alcorcon, marţi seară  n-a reuşit decît un 0-0 în prima manşă a "dublei" cu Murcia (liga a treia). Din acest semieşec, cel mai rău a ieşit internaţionalul francez Karim Benzema.

Adversarul "tricolorilor" în preliminariile Euro 2012 primise o ultimă şansă din partea antrenorului Jose Mourinho de a arăta că merită să primească un loc în primul unsprezece. Numai că atacantul l-a dezamăgit din nou. Abia dacă a intrat în joc în prima repriză, cînd singura sa "reuşită" a fost un gol din ofsaid, a părut ceva mai determinat în partea a doua, dar fără a puncta clar.

Iar în condiţiile în care tehnicianul portughez l-a şi schimbat în minutul 62, cotidianul Marca a concluzionat: "Mourinho i-a dat sentinţa lui Benzema prin înlocuirea cu Higuain. Francezul n-a trecut testul".   


Zero pe linie
Meciul cu Murcia a fost al treilea în care Mourinho l-a titularizat pe Benzema. În precedentele, cu Osasuna, în campionat, şi cu Auxerre, în Ligă, a dezamăgit pe toată linia şi a fost de asemenea înlocuit.

Îl vrea Manchester United
Trecut practic pe linie moartă de Mourinho, Benzema îşi face deja gînduri de plecare. Singura destinaţie viabilă în acest moment e Manchester United, care l-a dorit şi în 2009. Atunci însă, francezul a ales să meargă la Real, care i-a dat Lyonului 35 de milioane de euro în schimbul său. 

1 e numărul golurilor marcate de Benzema în acest sezon pentru Real, la 3-0 cu Espanol, în etapa a 4-a

327 de minute
a evoluat francezul în acest sezon în Primera (8 etape derulate), în Ligă (3) şi în Cupă (1)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.