Liga 1

Apostol a intrat şi în gura suporterilor » L-au "ochit" şi fanii!

Articol de Augustin Roman  —  vineri, 29 octombrie 2010

O nouă prestaţie dezamăgitoare a lui Iulian Apostol a risipit încrederea pe care suporterii Stelei o aveau în mijlocaşul venit de la Urziceni.


Împotriva Sportului, închizătorul "naţionalei" a şutat departe de poartă, a faultat, a pasat la adversar şi a enervat tribunele. "Băi Mucles, dai şi tu un şut bun?", i-au strigat spectatorii de la tribuna 0 după execuţiile greşite.

A fost primul meci în care Apostol a fost huiduit de fani, dintre toate pe care el le-a jucat pînă acum în tricoul Stelei. N-are nici o partidă foarte bună. Gigi Becali i-a dat şi el un nou avertisment: "Eu tot mai aştept ca Apostol să redevină acel fotbalist care m-a determinat să-l cumpăr de la Unirea. Nu-mi dau nici eu seama ce se întîmplă cu Iulian, de ce joacă prost!".

5,8 e media notelor lui Apostol la Steaua, pentru jocurile disputate în toate competiţiile. Pentru evoluţia cu Sportul a fost notat cu 5

7 meciuri are Apostol la Steaua, dintre care doar patru ca integralist. A venit nerefăcut după o operaţie la genunchi şi recent a mai lipsit din cauza unor dureri de spate

1 gol
au marcat împreună cei şapte jucători pe care Steaua i-a adus de la Urziceni. Unica reuşită îi aparţine lui Bilaşco

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.