Liga 1

"Vamă" îl ambiţionează pe Roman după ultimele evoluţii: "Fii bărbat!"

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mijlocaşul adus de la Braşov a fost la un pas să izbucnească în plîns, după ce a fost din nou schimbat pe parcursul meciului de la Ploieşti.



Cu Sportul (2-0), nu a ieşit deloc în evidenţă şi a fost înlocuit cu Nicolae Grigore, în minutul 65. Contra Astrei (2-0), în Cupă, evoluţia lui Mihai Roman a fost la fel de slabă, astfel că Şumi l-a scos şi mai repede de pe teren, în minutul 57, trimiţîndu-l în locul său pe Cassio. Antrenorul nu l-a certat, ba chiar l-a pupat pe frunte cînd a venit pe bancă, însă fotbalistul a fost extrem de nemulţumit de prestaţia sa stăpînindu-şi cu greu lacrimile.

După meci, la vestiare, preşedintele executiv Dinu Gheorghe a avut o discuţie cu jucătorul de 26 de ani, căruia i-a sugerat să uite ultimele două partide: "Am cîştigat, asta e tot ce contează! Capul sus! Nu vreau să te mai văd supărat. Romane, fii bărbat, ce naiba?!".

Mijlocaşul a dat din cap, apoi l-a întrebat pe oficialul giuleştean dacă poate să păstreze tricoul cu care evoluase: "Domn' preşedinte, se poate? L-am promis cuiva!". "Hai, mă, fii serios! Termină cu prostiile, normal că poţi să-l iei", i-a răspuns "Vamă".


1 gol în 11 meciuri a reuşit Roman în acest sezon. El are o medie a notelor GSP de 5,82, cea mai mică dintre mijlocaşii titulari ai Rapidului

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.