Liga 1

Pustai: "Jucătorii au fost iritaţi de maniera de arbitraj"

Cristi Pustai

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 29 octombrie 2010

Tehnicianul formaţiei Gaz Metan Mediaş, Cristi Pustai, a evitat să comenteze arbitrajul "centralului" Marian Balaci, dar recunoaşte că are îndoieli asupra unor decizii luate de arbitru.

"Nu pot să discut pînă nu văd fazele. Nu vreau să discut despre asta, din păcate, e al treilea meci în care nu reuşim să terminăm 11 contra 11. E dureroasă maniera de arbitraj, a persevera în greşeală e diabolic.

Am reuşit să revenim de la 1-0, am condus cu 2-1, din păcate, l-am pierdut pe Hoban, am pierdut şi atacantul central pentru meciul următor. Din fericire, nu l-am pierdut pe Eric, care era la un cartonaş galben de suspendare.

E greu să joci împotriva unei echipe cu un atac ca al lui Dinamo, ştiam că sînt letali în ultimul sfert de oră. Jucătorii au fost iritaţi de maniera de arbitraj. N-am reuşit să mai revenim pe final şi să înscriem.

Liţu promisese că înscrie la meciul celălalt şi a marcat acum, dedicîndu-şi golul. Ca la noi, la români, una caldă, una rece. Am reuşit să fim periculoşi pînă la sfîrşit, ne-am creat ocazii, dar asta e... am pierdut", a spus Pustai la "Premium Liga", de la GSP TV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.