Stranieri

Pulhac se roagă să rămînă departe de ţară: "Refuz să mă întorc în România!"

Articol de Ciprian Avădanei  —  Monday 30th of November -0001 12:00

După ce-a debutat pentru Hercules Alicante, Pulhac spune că se va bate să se impună în Spania şi că nu arde de nerăbdare să revină în Ştefan cel Mare.



Cristi Pulhac are viaţă grea în Spania, de aceea el a primit de la Dinamo oferta să se întoarcă în Ştefan cel Mare la iarnă, mai ales dacă atunci "cîinii" vor fi bine plasaţi în lupta pentru titlu.

Însă fundaşul de 26 de ani nu pare dispus să ia în calcul varianta. Miercuri noapte, el a bifat întîia prezenţă oficială în tricoul lui Hercules Alicante, fiind integralist în confruntarea cu Malaga (0-0) din Copa del Rey. Mai mult, el are şanse serioase să apară titular şi diseară, contra celor de la Real Madrid, întrucît nu se ştie dacă olandezul Drenthe, titularul postului de fundaş stînga, poate fi folosit.

Chiar dacă roş-albii ar fi de acord să-l reprimească la echipă, Pulhac nu uită cît de greu a ajuns în străinătate: "Pentru ce m-am rugat la toţi sfinţii să plec din ţară şi să joc în străinătate? Ca să mă întorc după jumătate de an? Cît voi putea, voi rămîne într-un campionat puternic din Europa. Mă zbat, fac orice la antrenamente, trebuie să mi se ivească şi mie o şansă. Iubesc Dinamo, dar vreau să-mi fac un rost în Spania. Refuz să mă întorc acasă, cel puţin pe moment. La ce să revin? La scandaluri, la hăituiri? Nu, mulţumesc, rămîn aici şi mă lupt pentru un loc al meu".


2 goluri a reuşit Pulhac pentru Dinamo în 134 de partide bifate în cariera sa în tricoul alb-roşu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.