Liga 1

Petre Grigoraş anticipează întîlnirea cu Rapid: "Un meci uşor nebun!"

Articol de Alexandru Răducanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Grigoraş spune că dacă nu vor reuşi să marcheze, jucătorii lui n-au nici o şansă să plece mîine cu vreun punct din Giuleşti.



- Domnule Grigoraş, Rapid are acasă o medie excelentă: 2,6 goluri marcate pe meci.
- N-are cum să nu te sperie un pic chestia asta! Îmi vin în minte meciurile nebune cu Rapid pe cînd o antrenam pe Oţelul. Am luat şapte goluri acasă, am făcut 3-3 la ei... Poate fi şi luni un meci cu multe goluri. Noi nu sîntem însă resemnaţi. E clar că echipele care merg în Giuleşti ca mielul la tăiere n-au nici o şansă. Pînă la urmă cedează fizic, iar Spadacio, Cesinha, Herea sau Sburlea te va pedepsi.

- Dar cum trebuie să joci în casa rapidiştilor ca să nu pierzi?
- Să vă spun ceva. În contextul echipei pe care o antrenez, aceste meciuri sînt pentru mine cele mai uşoare. Un punct sau o victorie ar fi ceva fantastic! Dacă nu, oricum poţi folosi jocul pentru a vedea unde te afli. Pandurii nu e în luptă directă cu Rapid în campionat. Pentru noi e o dramă dacă pierdem cu Brăneşti, nu în Giuleşti! Aşa că trebuie să jucăm cu dezinvoltură, fără presiune!

- E suficient?
- Nu, trebuie să mai şi înscriem. Degeaba am jucat bine o oră în Ghencea. N-am reuşit să fim şi productivi, apoi ne-am arătat slăbiciunile şi am pierdut cu 2-0. În special în Giuleşti, dacă nu marchezi, n-ai nici o şansă să speri la ceva.

13 goluri au încasat gorjenii în cele şase deplasări de pînă acum, marcînd doar o dată. Golaverajul Rapidului acasă e 16-1

"Cred că giuleştenii ştiu că un campionat se cîştigă în meciurile cu echipele mici. Chiar dacă unii dintre jucătorii lor se gîndesc deja la Steaua, bănuiesc că nu ne vor trata de sus"
Petre Grigoraş, antrenor Pandurii


- Şumudică despre Sorin Frunză: "Se dovedeşte încă o dată că la noi s-au făcut transferuri doar pe criteriul valorii. Sorin e singurul fotbalist de la Urziceni pe care mi l-am dorit cu adevărat!".
- Oficialii contează pe un stadion cît mai plin la meciul de mîine, cu Pandurii: "Să facem repetiţie pentru Steaua!". Biletele s-au pus în vînzare încă de miercuri la preţurile: 10 lei - peluză, 15 lei - tribuna a II-a, 20 lei - tribuna I, 50 lei - tribuna 0.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.