Liga 1

Studenţi înecaţi pe Mureş!

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  duminică, 31 octombrie 2010

Elevii lui Viorel Moldovan n-au avut nici o şansă de a pleca cu toate cele trei puncte de la Tîrgu Mureş şi rămîn pe ultima poziţie în clasamentul Ligii I Bergenbier


Ioan Ovidiu Sabău a trimis pe teren un prim 11 cu care voia să dea lovitura în faţa vechiului său prieten, Viorel Moldovan. Mureşenii au început în forţă primul meci al zilei în prima ligă, iar în minutul 3 scorul se putea deschide, după ce portarul Vladimir Niculescu a avut o ieşire hazardată, scăpînd mingea din mînă. După cîteva ratări clare, Vasilache îi pasează excelent lui Tîrnăveanm care trimite superb în plasă (16). Studenţii nici n-au existat pe teren în prima parte a jocului, poate doar în ultimul minut al primei părţi atunci cînd Varga s-a repezit ca un taur extrem de nervos la centralul Adrian Comănescu, iar după fluierul primei reprize cu o poftă de scandal incredibilă, acelaşi Varga i-a pus mîna în gît lui Dan Matei.


După pauză, Moldovan a decis să-l lase la vestiare pe scandalagiul Varga, dar şi pe Păstraşcu, mutînd cu Ferfelea şi Lungu. Dar degeaba, pentru că elevii lui Sabău au marcat ca pe calculator. Ciprian Vasilache (52) l-a păcălit pe Niculescu, iar Andrei Cordoş (55) a tras năpraznic cu capul din şase metri. Era 3-0 şi studenţii erau resemnaţi cu rezultatul de pe tabelă. Totuşi, Pătraşcu a marcat şi el o bijuterie de gol (58), direct la vinclul porţii lui Caparco.

Pe final, stundeţii au încercat să reducă din handicap, dar Curelea a fost semnalizat într-o poziţie discutabilă de ofsaid (78), iar Tibi Bălan a tras un şut dezamăgitor (81) pe poarta lui Caparco.  Stere a încheiat recitalul  (89) cu un gol superb din scăriţă marcat direct la vinclul porţii lui Niculescu. Mureşenii cîştigă în faţa studenţilor cu 4-1, iar salvarea de la retrogradare devine principal obiectiv al elevilor lui Viorel Moldovan.

 

VEZI AICI FAZELE VIDEO

- În minutul 89, Mihai Stere înscrie un gol superb, scăriţă la vinclu, după un penalty obţinut de el.

- În minutul 78, Curelea trimite balonul în poartă, din şase metri, însă arbitrul asistent ridică fanionul pe motiv de ofsaid.

- În minutul 58, Pătraşcu înscrie un gol superb, după ce trimite o lovitură liberă de la 25 de metri fix în vinclul porţii lui Caparco.

- În minutul 54, Cordoş urcă scorul la 3-0 cu o lovitură de cap din patru metri, la colţul scurt.

- În minutul 52, Vasilache majorează avantajul gazdelor cu un şut din 10 metri, printre picioarele portarului Caparco.

- În minutul 32, Vasilache şutează din centrul careului, însă Niculescu respinge peste poartă.


- În minutul 16, Tîrnăvean deschide scorul pentru gazde cu un şut din 14 metri.

- În minutul 10, Niculescu scapă un balon în centrul careului, însă Vasilache nu reuşeşte să profite, fiind surprins de greşeala portarului de la Sportul.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.