Liga 1

Horoba: "S-ar fi impus o măsură radicală a CCA, Marian Balaci nu are ce să caute pe un teren de Liga I"

Ioan Horoba, Horoba, Gaz Metan Mediaş

Articol de Cosmin Prişcă  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ioan Horoba, directorul general al Gazului Metan, a mărturisit că a rămas surprins de decizia Comisiei Centrale de Arbitri care a decis să îl reţină de la delegări pînă la finalul turului pe centralul Marian Balaci, împotriva căruia oficialul grupării medieşene a depus ieri un memoriu prin care solicita excluderea din arbitraj.


"Poate că membrii CCA-ului nu au citit memoriul nostru, pentru că dacă ar fi făcut-o acest arbitru trebuia retrogradat. S-ar fi impus o măsură radicală, nu sîntem mulţumiţi cu această decizie. Balaci este mult mai vinovat decît Drăgănescu, care a suferit de pe urma asistenţilor. Este un arbitru care nu are ce să caute pe un teren de liga întîi. Comisia ar fi trebuit să ia cea mai aspră pedeapsă întrucît Balaci a greşit grav, atît în defavoarea noastră, mai mult cît şi împotriva lui Dinamo.

Sper ca vineri cu Gloria Bistriţa să nu fie ceva necurat la Mediaş pentru că vom fi arbitraţi de Colţescu, un arbitru care are pe conştiinţă echipa. Sper să nu trăim o experienţă similar pentru că atunci lucrurile vor fi foarte grave în arbitraj. Noi nu pretindem decît un arbitraj corect", a afirmat Horoba.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.