Liga 1

Aron Huzu: "Cînd sancţionezi un arbitru, trebuie să ţii cont şi de prestaţiile din trecut"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 03 noiembrie 2010

Fostul şef al CCA, Aron Huzu, a comentat situaţia arbitrilor din Liga I, în direct la emisiunea Contraatac, de pe GSPTV.

"În celelalte intervenţii pe care le-am avut am şi scos în evidenţă faptul că nu ar fi trebuit criticat Balaj pentru meciul de la Craiova.

E foarte important cine selectează imaginile cu greşelile arbitrilor. Cel care adună reluările e o persoană importantă.Trebuie să cunoască tot ce se întîmplă. Nici Collina nu se duce la toate meciurile din Italia. Stă într-un birou şi se uită la faze.

În meciul Clujului, cred că eliminarea lui Traore a fost justificată. Oricum, nu poţi să laşi în bătaia puştii un arbitru internaţional. Trebuie să ţii cont de prestaţiile din trecut atunci cînd îl sancţionezi. E important să iei în calcul reputaţia meciurilor pe care le arbitrează.

Îl cunosc bine pe domnul Drăgănescu şi cred că a pierdut meciul din primul minut. N-a prins o zi bună şi de acolo situaţia s-a denaturat. Nu cred că retrogradarea unora dintre arbitrii este benefică. Atunci cînd greşesc în mod repetat, poate că cea mai bună măsură este să te desparţi de ei".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.