Liga 1

Mugurel Drăgănescu: "Mă gîndesc să îi dau în judecată pe cei care m-au vorbit de rău"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Arbitrul meciului dintre Rapid şi Pandurii, Mugurel Drăgănescu, a comentat evoluţia sa din meciul terminat la egalitate 1-1, în direct, la emisiunea Contraatac, de pe GSPTV.

"Am observat din reluări că a fost o ţinere în careu şi trebuia să acord penalty şi ar fi trebuit să acord un al doilea cartonaş galben. Eu mă uitam la picioarele celor 2 jucători şi pentru că acolo am focalizat imaginea, nu am văzut şi altceva. Atacantul celor de la Pandurii a şutat destul de puternic la poartă şi nu mi s-a părut că ar fi fost incomodat.

În vestiarul arbitrilor din stadionul Giuleşti, nu există televizor şi nu aş fi putut să revăd vreo fază. Am părăsit cabina de arbitraj împreună cu domnul observator, m-am urcat în maşină şi am plecat acasă.

Eu nu am vorbit niciodată în afara serviciului meu cu patroni, cu reprezentanţi de cluburi...mă întîlnesc pe stradă, la stadion cu ei, îi salut şi atît. Mă gîndesc să dau în judecată oamenii care m-au vorbit de rău, dar le voi cere doar 1 euro daune morale.

Cred că greşelile mele sunt din cauza concentrării. S-a întîmplat. Mai rău decît ce s-a întîmplat în ultimul meci nu cred că se poate. Am muncit o viaţă şi am făcut totul cu pasiune. CIne nu munceşte nu greşeşte. Cel mai mult regret că brigada de arbitrii a prejudiciat munca acelor jucători de la Pandurii".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.