Liga Campionilor

Gruia în ceaţă » Doar 15.000 de suporteri pe stadion

Articol de Marius Tuhuţ  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Clujenii nu s-au înghesuit la cel mai aşteptat meci al "feroviarilor" din actuala ediţie a Ligii Campionilor


Dacă acum doi ani, la partida cu Chelsea din grupele Ligii, stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" era plin ochi, aseară, campioana Germaniei a strîns în tribune doar 15.000 de spectatori. Vremea rece de afară, dar în special preţul piperat al biletelor, care au variat între 60 de lei la peluza I şi 450 de lei la tribuna I, i-au ţinut pe microbişti în faţa televizoarelor.

Asistenţa redusă a afectat şi coregrafia gazdelor din startul meciului, special pregătită la peluze, un puzzle din cartoane colorate, care indica numele, "CFR 1907", şi sigla formaţiei ardelene. Totuşi, cei ce au îndurat frigul de pe arenă, au făcut un vacarm de nedescris la fiecare acţiune periculoasă a gazdelor.

Lecţie de ataşament
De cealaltă parte, cei 1.000 de ultraşi bavarezi, comasaţi la peluza I, au început să vină la stadion cu două ore înainte de startul partidei. Aceştia au aprins fumigene şi au cîntat pe toată durata partidei, dirijaţi de un lider cu portavoce. Fiind considerat un meci de risc ridicat, la întîlnirea de aseară au fost mobilizate un număr impresionant de forţe de ordine.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.