Campionate

Şi Beckenbauer împotriva lui Van Gaal: "E o mimoza!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Victoria de la Cluj, 4-0, n-a schimbat nimic la nivelul conducerii lui Bayern. Şefii se ceartă în continuare.

 

Înaintea meciului cu CFR, preşedintele Uli Honess a dat mîna cu antrenorul Louis van Gaal, după ce l-a criticat public la televizor. Iar directorul executiv Karl-Heinz Rummenigge a declarat conflictul "încheiat", chiar dacă tehnicianul olandez s-a arătat extrem de dezamăgit de reacţia lui Honess şi a afirmat că demersul său îi ştirbeşte autoritatea în faţa echipei.

Dar a intervenit Franz Beckenbauer (foto), preşedintele de onoare al clubului, care l-a luat şi el la rost pe Van Gaal: "Louis prea se plînge. E o mimoză. Pînă la urmă, Honess n-a omorît pe nimeni. Iar eu nu cred că autoritatea antrenorului va avea de suferit. OK, sînt puncte de vedere diferite, dar se pot discuta, ca între bărbaţi, iar data viitoare lucrurile să se facă mai bine".

Honess îi reproşase lui Van Gaal modul nepotrivit cum i-a tratat în trecut pe unii jucători, Gomez, Demichelis, Timoşciuk, "care astăzi scot castanele din foc pentru echipă". De asemenea, afirmase că "Louis e prea încăpăţînat ca să ia în considerare şi opinia altora. Face numai cum îl taie pe el capul".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.