Nationala

Lucescu l-a convocat pe Florescu, revenit după accidentare

Articol de Viorel Tudorache  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Selecţionerul Răzvan Lucescu l-a convocat pe George Florescu (26 de ani) pentru amicalul cu Italia, programat miercuri, 17 noiembrie, la Klagenfurt, Austria. Mijlocaşul Alaniei Vladikavkaz n-a mai jucat deloc după meciul cu Franţa (0-2), disputat pe 9 octombrie, la Paris, în preliminariile Euro 2012.

 

Florescu a ratat ultimele trei partide ale echipei sale de club din cauza unei accidentări suferite pe "Stade de France". "Tricolorul" şi-a reluat antrenamentele de cîteva zile, urmînd să reintre duminică, în partida Alania - Lokomotiv Moscova.

Pînă la reunirea lotului, Florescu mai are la dispoziţie încă un joc, sîmbătă, 13 noiembrie, în deplasare, cu Tom Tomsk.

Printre stranierii cărora le-au fost trimise telegrame de convocare pentru amicalul cu cvadrupla campioană mondială se mai regăsesc Săpunaru, Tamaş, Chivu, Ştefan Radu, Raţ, Rădoi. Ultimul nu şi-a precizat încă  oficial poziţia referitoare la intenţia de a se retrage de la echipa naţională.

Deranjat de criticile directorului general al FRF, Ionuţ Lupescu, de după meciul cu Franţa (0-2), Rădoi a anunţat la televizor că nu va mai veni la lot.

Răzvan Lucescu va comunica lotul complet la sfîrşitul săptămînii viitoare.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.