Nationala

Rădoi, retragere prin e-mail de la naţionala României

Mirel Radoi, Radoi, Romania

Articol de Viorel Tudorache  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Rădoi a expediat o scrisoare electronică la Federaţia prin care anunţă că nu mai vine la lot. FRF are rezerve în privinţa veridicităţi documentului


Răzvan Lucescu a rămas fără al doilea căpitan. Mirel Rădoi (29 de ani) a răspuns negativ convocării la meciul cu Italia, programat pe 17 noiembrie, la Klagenfurt (Austria), de la ora 21:30. Fotbalistul lui Al Hilal a trimis miercuri pe e-mailul FRF şi al ofiţerului de presă, Paul Zaharia, o scrisoare prin care anunţă, de fapt, că nu se va mai prezenta la nici o acţiune a "naţionalei". Documentul este privit cu rezerve de federali, deoarece n-are un format oficial şi nu cuprinde nici un fel de explicaţii.

"Adresa cuprinde numele lui Rădoi"
Purtătorul de cuvînt al FRF a precizat: "Scrisoarea vine de pe o adresă de e-mail care conţine numele lui Rădoi. Este scrisă de mînă şi semnată indescifrabil. Am predat-o şefilor mei şi, în mod normal, cred că va fi înmînată selecţionerului Răzvan Lucescu, care urmează să o analizeze. Nu pot spune dacă documentul este real sau nu, orice e posibil în epoca tehnologică în care ne aflăm".

Rădoi a luat această decizie deranjat de faptul că FRF nu i-a permis să joace luna trecută în manşa I a semifinalei Ligii Campionilor Asiei, înaintea meciului cu Franţa, precum şi de criticile lui Ionuţ Lupescu de după partida de la Paris.


"Am primit documentul, i-l voi da lui Răzvan să clarifice situaţia cu Rădoi"
Ionuţ Lupescu, director general al FRF

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.