Stranieri

Giancarlo Antognoni îl laudă pe Mutu: "E un atacant desăvîrşit! Aş fi fericit dacă mă va întrece!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Giancarlo Antognoni, cel care a marcat 61 de goluri pentru Fiorentina, consideră că Adrian Mutu are şanse reale de a-i depăşi recordul, considerănd că italienii au nevoie de ajutorul atacantului român.

"Mutu mai poate fi decisiv pentru Fiorentina mulţi ani de acum încolo aşa cum a fost şi pînă acum. La primul meci, cu Catania, după o absenţă de nouă luni, a arătat calitate în joc, a arătat că nu s-a schimbat. A avut ocazii importante la aceea partidă, a şutat de mai multe ori. A fost cel mai periculos jucător al Fiorentinei, a fost aproape să marcheze. Doar la forma fizică mai are de lucrat, dar sînt convins că îşi va îmbunătăţi şi acest aspect", a declarat Giancarlo Antognoni pentru violanews.com

Giancarlo Antognoni a adăugat că ar fi fericit dacă Mutu va reuşi să-i depăşească recordul de goluri marcate: "Mutu are capacităţi reale de a înscrie multe goluri de acum înainte. Ştie jocul cu mingea, are abilitaţi,  e un atacant desăvîrşit, iar acest lucru este foarte bun pentru Fiorentina. Ce aş spune dacă mă întrece...Aş fi fericit pentru Adrian.."

Adrian Mutu a marcat de 54 de ori pentru Fiorentina, în cele 93 de jocuri.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.