Liga 1

Vasluiul a învins o singură dată la Timişoara, în martie 2010!

Articol de Liviu Manolache  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Singura victorie a Vasluiului pe Bega s-a consemnat chiar în primăvară,  în etapa a 24-a din ediţia trecută, pe banca celor două formaţii aflîndu-se Ovidiu Sabău, respectiv Marius Lăcătuş.


Partida s-a încheiat cu 1-0 pentru oaspeţi, prin reuşita lui Carlos Costly, jucătorul din Honduras preluînd cu mîna în minutul 13 o minge trimisă spre el de Gerlem. Atunci, arbitrul întîlnirii, R. Petrescu, l-a eliminat în prima repriză pe sîrbul Pavlovici.

Din cele 5 meciuri jucate la Timişoara, violeţii s-au impus în trei, în timp ce în ultima rundă din ediţia 2006/2007 s-a înregistrat singura remiză. La general, în Liga 1, din 10 jocuri disputate  între cele două, patru au revenit bănăţenilor, patru moldovenilor şi două s-au încheiat nedecise.

În prezent, gruparea antrenată de Cosmin Contra se clasează pe poziţia a 3-a şi a realizat, în premieră , performanţa de a nu fi pierdut pînă acum nici o partidă. Vizitatorii au contabilizat 7 jocuri la rînd neînvinşi şi se poziţionează cel mai bine  în stagiunea curentă, pe patru.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.