Handbal

Egal încrîncenat între HCM şi Reşiţa

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Campioana HCM Constanţa şi vicecampioana UCM Reşiţa s-au bătut aspru pentru victorie, dar pînă la urmă şi-au împărţit punctele


UCM Reşiţa a pierdut sezonul trecut titlul în dauna Constanţei, dar s-a revanşat cîştigînd Cupa României.

Rivalitatea sportivă între cele două formaţii s-a reluat în acest sezon, ambele avînd drept obiectiv cîştigarea campionatului. Prima întîlnire directă a avut loc aseară, pe Litoral. "Marinarii" aveau avantajul terenului propriu şi tradiţia de partea lor. În precedentele 12 dispute, UCM nu cîştigase niciodată, mai mult, HCM Constanţa îşi trecuse în cont 11 succese.

A ieşit un meci crîncen, în care s-au dat lupte dure pentru fiecare minge. Constanţa s-a aflat mai mereu în avantaj, avînd şi trei goluri avans, dar Reşiţa a revenit de fiecare dată, chiar dacă vedeta Ghionea nu a fost în formă. Au ieşit însă în evidenţă portarul Levente Szabo şi interul Alexandru Stamate. De partea cealaltă, Constanţa a trăit şi ea prin intervenţiile portarului Popescu şi reuşitele personale ale lui Toma, Sadoveac sau Csepreghi.

S-a terminat, la final, nedecis, 21-21, un egal scos de Reşiţa în ultimul minut prin reuşita lui Ionuţ Georgescu. Un rezultat care ajută mai mult pe HC Odorhei şi Pandurii Tg. Jiu, echipele din fruntea clasamentului, cu 14 puncte, dar care le ţine în cursa pentru titlu şi pe Reşiţa, şi pe Constanţa, aflate pe locurile 3, respectiv 5, cu 13 şi 11 puncte.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.