Liga 1

Iancu: "Ce diferenţă e între Şovre şi Drăgănescu?!? Să-l scoată din lotul A!"

Octavian Sovre

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Finanţatorul formaţiei Poli Timişoara, Marian Iancu, îl arată cu degetul pe asistentul Octavian Şovre, care nu i-a semnalizat "centralului" Marius Avram penalty-ul la Axente.

"M-a nemulţumit că arbitrul nu a dat acel 11 metri în primele minute, nu a avut putere să se impună. Ce pretenţii să am dacă Balaj nu a dat eliminare în Liga Campionilor, iar Avram era cu el în brigadă, probabil a rămas marcat.


Mă deranjează pentru că e un arbitru excepţional, greu, îi trebuia un pic de curaj. A intrat greu în meci. Era fault clar, Axente a lovit mingea, portarul l-a faultat. N-a avut curaj Avram, dar ce face asistentul? De ce le dăm bani asistenţilor?!? A fost în faţa asistentului faza, la 5 metri, care e diferenţa între ce a făcut Drăgănescu şi ce a făcut ăsta. Ce face cu fanionul ăla? Eu plătesc, noi plătim, măcar să se dea ce e, lucruri simple. Să-l ajute pe central, dacă acesta ezită.

Are un precedent în etapa trecută, să-l scoată din lot. Am pretenţia ca antrenorul să aibă o discuţie cu Zicu, să nu se mai repete să ia cartonaş roşu", a spus Iancu la "Fanatik Show", de la DigiSport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.