Stranieri

Presa italiană îl laudă pe Radu Ştefan: "A dat totul pe teren, este un bastion al apărării laziale"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cotidianul Il Tempo notează că fundaşul Ştefan Radu a fost unul dintre cei mai buni jucători ai formaţiei Lazio la derby-ul pierdut cu AS Roma, scor 0-2, în etapa a X-a a campionatului Italiei.



"Unul dintre cei mai buni de la Lazio. A încercat cel puţin să-l oprească pe Vucinici. A dat totul în teren, este un bastion al apărării laziale", a scris Il Tempo, care l-a notat pe Radu cu 6, potrivit mediafax.

Site-ul eurosport.it i-a acordat românului nota 5,5: "Pe partea sa, Roma nu prea a trecut, motiv pentru care ar fi trebuit să-şi ajute mai mult coechipierii în atac".

Agenţia Calciomercato consideră că Radu, care a primit nota 5, a "a suferit la fel ca toţi coechipierii săi". Pentru Newnotizie, care i-a acordat nota 6, Ştefan Radu a încercat să ajute şi atacul, deşi "nu a avut mereu rezultate demne de notat".

Echipa AS Roma, adversara formaţiei CFR Cluj în grupa E a Ligii Campionilor, a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), pe Lazio Roma, într-un meci din etapa a X-a a campionatului italian. Portarul Bogdan Lobonţ a fost rezervă la AS Roma, iar fundaşul Ştefan Radu a jucat tot meciul pentru Lazio. Golurile învingătorilor au fost marcate de Borriello '52 şi Vucinici '87, ambele din penalty.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.