Handbal

Gavrilescu: "Ar fi o greşeală schimbarea lui Kovacs acum!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Preşedintele CS Oltchim, Ioan Gavrilescu, a declarat că nu ia în calcul schimbarea antrenorului Peter Kovac înainte de terminarea meciurilor din grupa C a Ligii Campionilor la handbal feminin.

"Ar fi o greşeală schimbarea lui Kovacs acum. Nu ştiu ce va fi după partidele din Grupa C, dar acum nu se pune problema unei demiteri. Continui să cred că singura problemă în ceea ce-l priveşte pe acest antrenor este comunicarea. Nu se face înţeles. Am învăţat din greşeli. În sezonul trecut eram într-o situaţie identică. Toată lumea cerea demiterea lui Voina. Am purtat discuţii cu Herbert Muller. Pînă la urmă a rămas Voina şi am ajuns în finală. Se poate repeta istoria, v-o spune Gavrilescu", a declarat preşedintele clubului, potrivit mediafax.

"În orice caz, Liga Campionilor se întrerupe în 21 noiembrie şi vom avea la dispoziţie două luni pentru a trage linie, pentru a vedea ce este de făcut. Important este să ne calificăm din această grupă. Meciul crucial este duminică. Randers vine la Rîmnicu Vîlcea să cîştige, este ultima lor şansă. Dacă le batem, sîntem în grupele principale. Dacă ne bat, situaţia noastră este critică, ne mai salvează numai rezultatele indirecte. Sper ca toată lumea să fie conştientă de importanţa acestei partide. Nu va fi un meci uşor, cu danezii nu te joci. Sper ca sala să fie arhiplină, fetele au mare nevoie de susţinerea vîlcenilor", a afirmat Gavrilescu.

Echipa de handbal feminin Oltchim Rîmnicu Vîlcea a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 26-22 (13-13), formaţia franceză Toulon, într-un meci din etapa a IV-a a grupei C a Ligii Campionilor, reuşind al doilea succes din această fază a competiţiei.

În primele trei meciuri din grupă, Oltchim a bifat o victorie cu Toulon (28-19) şi două înfrîngeri cu formaţiile nordice Randers HK (23-27) şi Larvik HK (31-34). În grupa C, Oltchim mai are de disputat două meciuri, ambele pe teren propriu, cu Randers HK (14 noiembrie) şi cu Larvik HK (21 noiembrie).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.