Liga 1

FINAL » Rapid-Steaua 0-0

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Rapid şi Steaua au remizat în această seară, 0-0, urmînd să se întîlnească din nou peste două zile, în Cupa României, unde va trebui să existe însă o învingătoare.

Meciul din Giuleşti a fost slab în prima repriză, plin de durităţi de ambele părţi. De remarcat doar parada lui Tătăruşanu la lovitura de cap a lui Marcos Antonio.

În partea secundă ambele echipe au jucat mai ofensiv, cu un plus pentru Steaua, care a lovit bara de două ori.

Rapidiştii s-au revanşat prin ocaziile lui Sburlea şi Roman, însă nimic nu s-a shimbat pe tabelă. Scor final, 0-0.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA CUM S-A DESFĂŞURAT MECIUL ÎN FORMAT TEXT!

Citește aici comentariul tehnico-tactic al lui Andrei Vochin

GSP a anticipat corect echipa pe care Marius Lăcătuş o va trimite în teren împotriva Rapidului, de la ora 20:30. La Rapid, deşi informaţiile iniţiale îl dădeau titular pe  Coman, se pare că portarul nu a putut fi recuperat la timp şi în locul său va juca Bornescu.

Iată titularii celor două formaţii:

RAPID: Bornescu - Candido da Costa, M. Constantin, M. Antonio, Bozovici - Roman, N. Grigore, Lazăr, Frunză - Spadacio - Cassio

Rezerve: Coman, Ezequias, Cesinha, Herea, Grigorie, Sburlea, Glauber

STEAUA: Tătăruşanu - Martinovici, Gardoş, Geraldo, Latovlevici - Ricardo, Bicfalvi - Szekely, B. Stancu, Cr. Tănase - Surdu

Rezerve: Lungu, Brandan, Kapetanos, Bilaşco, Anghelov, Galamaz, C. Matei

VIDEOIntrări foarte dure în prima repriză!

VIDEOÎn minutul 20 a venit prima mare ocazie a derby-ului, o lovitură liberă executată de Juliano Spadacio care a trecut puţin pe lîngă vinclul porţii apărate de Ciprian Tătăruşanu.

VIDEOÎn minutul 32, la o lovitură de colţ executată de Mihai Roman, "Tătă" a arătat din nou că meciurile bune din ultima vreme nu sînt o întîmplare. Scăpat de marcaj, Marcos Antonio, a reluat puternic cu capul din 8 metri. Portarul Stelei a fost însă pe fază, intervenind cu piciorul drept în ultima clipă.

VIDEO - În minutul 54, Cristi Tănase a pătruns în centru din banda stînga şi a şutat puternic, mingea lovind bara din stînga lui Bornescu, rămas fără reacţie. Mingea a revenit la Surdu care din apropierea careului mic, lateral dreapta a centrat pe joc în faţa porţii pentru Bogdan Stancu, dar atacantul Stelei nu a ajuns la balon.

VIDEO - În minutul 66, Romeo Surdu rămîne singur cu Bornescu, care este învins de şutul atacantului stelist, dar bara transversală se opune.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.