Liga 1

Piţurcă despre prestaţia fiului său contra Oţelului: "Regret că l-am scos pe Alex, n-a jucat rău"

Articol de Alexandru Răducanu, Marian Lazăr  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Managerul le-a răspuns fanilor care l-au contestat pe fiul lui pentru ultima prestaţie, cu Oţelul (0-1)


Vîrful Alexandru Piţurcă e apărat chiar de tatăl lui în faţa vocilor care l-au arătat cu degetul pentru meciul catastrofal făcut cu gălăţenii. "Nu e de Universitatea, nu-l mai forţa!", îi ceruseră ultraşii.

"La Craiova, se întîmplă ceva ciudat. Dacă se pierde o partidă, întotdeauna e de vină atacantul. După analiza video a jocului cu Oţelul, am observat că Alex nu a făcut un meci rău. Acum regret că l-am schimbat. Era negru de supărare, s-a închis în cameră", a spus ieri Victor Piţurcă.

Fără a da nume, Piţi i-a criticat apoi pe Mihai Costea, pe Firţulescu şi pe Gîngioveanu: "L-am scos pe Alex şi i-am introdus pe unii care au intrat pe teren doar ca să fie acolo, la număr. Fizic, ei nu s-au implicat cum trebuie".


"Jucătorilor le era ruşine să mai iasă în oraş din cauza eşecului cu Oţelul. Şi eu sînt foarte supărat că i-am dezamăgit pe suporteri a doua oară, dar sper ca ei să rămînă alături de noi"
Victor Piţurcă, manager general U Craiova

"Această echipă va deveni puternică abia din primăvară, cînd vom aduce 5-6 jucători noi. Pînă atunci, trebuie să mă bazez pe un lot subţire valoric"
Victor Piţurcă, manager general U Craiova

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.